Pooltak från Bucover hos Spabadhuset

Vad är en PP-pool?

PP-Pool eller Polypropylenpool (Polypropen är en termoplast) med dimensionerna 5,00 & 6,00, & 8,00 m x 3,00m bred x 1,37m djup. Den är gjord av en PP-platta som är 8 mm tjock med korta trappor längs sidorna och en lång trappa i mitten, med komplett pumphus på ena kortsidan. När du beställer en PP-pool kommer du att få hem en hel ”balja”, vilket betyder att hela poolen är klar. På så sätt slipper du lägga pengar eller tid på att installera den eller behöva anlita någon, du behöver endast koppla in el: 240 volt. Polypropen är ett starkt och miljövänligt material som har en god isoleringsförmåga. Något som utmärker PP-poolen är att den har raka hopsvetsade trappor och raka väggar med svetsade skarvar.

Vi rekomenderar ett företag som gräver, dränerar och monterar PP-poolen till ett bra pris, ni kan få en offert av: Hantverkarna Myra AB Tel: 073-052 88 30 mejl: kmrowka1987@gmail.com.

 

Övertäckning till PP-pool finns i tre utföranden

  1. Säkerhetsskydd (pooltäcke) som är gjord av blå polyesterväv förstärkt med ett 580g /m2 PVC-skikt, det är resistent mot UV-strålar och som tål temperaturer från -30 till +70 grader.
  2. Rulljalusi är tillverkad av PVC-plast P60, vit, 14 mm tjock, med stöd av rostfritt stål på monteras på poolkanterna, den styrs av en elektrisk styrbox med en nyckel som bryter på och av.
  3. Boxtak Horizon (monteras på plats) är tillverkad av aluminium och solid polykarbonat med förlängningsskenor som är 2,20 m långa. Den stora fördelen med att köpa ett pooltak i box är priset, dessa pooltak är betydligt billigare än måttanpassade förmonterade pooltak.

Våra tre olika storlekar av PP-pooler

Se nedan information om PP Pooler. Klicka på respektive PDF för läsa mer. Totalpris står längst ner till höger på varje PDF.